aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Γουότφορντ για δύο χρόνια ο Μάρκο Σίλβα!

Στη Γουότφορντ για δύο χρόνια ο Μάρκο Σίλβα!

Είναι πλέον και επίσημο: ο Μάρκο Σίλβα συμφώνησε με την Γουότφορντ για συμβόλαιο δύο χρόνων, όπως έκανε γνωστό το ΒΒC. Ο Πορτογάλος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, είναι ο ένατος προπονητής της Γουότφορντ σε πέντε χρόνια και ο όγδοος από τότε που έφτασε στην αγγλική ομάδα τη οικογένεια Πότσο το 2012.

Ο 39χρονος Πορτογάλος αντικατέστησε τον Μάικ Φίλαν στην Χαλ τον Ιανουάριο, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της και παραιτήθηκε την Πέμπτη. Ο πρόεδρος Σκοτ Ντάξμπαρι δήλωσε ότι ο Σίλβα είναι «ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές της Premier League» και πρόσθεσε: «Τα επιτεύγματά του με κορυφαίες κατηγορίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και η δουλειά του στην Χαλ την περασμένη σεζόν, μιλάνε από μόνα τους γι αυτόν».

Ο Σίλβα θα διαδεχθεί τον Βάλτερ Ματσάρι, που απολύθηκε πριν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος μιας σεζόν στην οποία η Γουότφορντ τελείωσε στην 17η θέση. Ο Σίλβα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χαλ επέκτεινε αήττητο ρεκόρ με τους τέσσερις συλλόγους του (Εστορίλ, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακός οι άλλες τρεις) σε 41 αγώνες, που τελείωσε με ήττα 2-0 από την υποβιβασμένη Σάντερλαντ. Η Χαλ υποβιβάστηκε την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν, ενώ έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ