aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Φρανκφούρτη με τις γνωστές απαιτήσεις

Στη Φρανκφούρτη με τις γνωστές απαιτήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με απευθείας πτήση, από τη Λάρνακα αναχώρησε η αποστολή του Απόλλωνα με προορισμό τη Φρανκφούρτη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυανόλευκοι θα έχουν και αύριο μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια την αντίπαλό τους και να προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Η τύχη τους στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης, τους έφερε απέναντι σε Λάτσιο, Μαρσέιγ και Άιντραχτ, όμως απέδειξαν μέχρι στιγμής, πως δεν είναι χαμένοι.

Ο Απόλλων έχει ηττηθεί στη Ρώμη με 1-2 από τη Λάτσιο την 1η αγωνιστική και στη συνέχεια έφερε ισοπαλία 2-2 με τη Μαρσέιγ. Αν θα υπάρξουν πιθανότητες να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση, αυτό θα διαφανεί μέσα από τους δύο αγώνες που ακολουθούν. Στο αυριανό ματς με την Άιντραχτ και στο επόμενο, πάλι με τους Γερμανούς στο ΓΣΠ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει τις δυσκολίες που θα συναντήσει και καταστρώνει ανάλογα και την ενδεκάδα του. Προσανατολίζεται να παίξει με τους Ζελάγια και Μαγκλίτσα στην κορυφή της επίθεσης και τους Σατσέτι, Μάρκοβιτς, Παπουλή και Περέιρα στη μεσαία γραμμή. Δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Γιούστε και τον Μπρου, οπόταν η συνταγή στην άμυνα είναι ξεκάθαρη. Οι Πέδρο, Ρομπέρζ, Χ. Κυριάκου και ένας από τους Βασιλείου ή Σουμά θα αποτελέσουν την τετράδα υπεράσπισης της εστίας του Βάλε. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Σαρδινέρο, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και ο Σκέμπρι.

Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα, είναι να κάνει αυτό που κάνει πάντα, να είναι συγκεντρωμένος, να προσέξει να μη δεχθεί γκολ και από εκεί και πέρα να ξεδιπλώσουν επιθετικές αρετές τους στο «Commerzbank-Arena». Οι κυανόλευκοι κατάφεραν να φθάσουν στον στόχο της εισόδου της ομάδας τους, στους ομίλους, αλλά δεν σταματούν εδώ. Αν οι συνθήκες τους ευνοήσουν, θα «πολεμήσουν» για να βρεθούν στη επόμενη φάση της διοργάνωσης. Φυσικά στο… μπροστινό και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους,  έχουν όλοι καλά σφηνωμένο, τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Με την επιστροφή στην Κύπρο, θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα τη Δόξα, ενώ ακολουθούν οι αγώνες στο Τσίρειο με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ. Η Ευρώπη αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, όμως το ουσιώδες κίνητρο έχει να κάνει με την κατάκτηση της κορυφής στην Κύπρο. Κάποια στιγμή, είναι το πιο πιθανό, οι δρόμοι της ομάδας θα κοπούν με το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο στόχος του πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν θα ξεθωριάσει, αλλά θα γίνει πιο έντονος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ