aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Δανία μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του

Στη Δανία μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετρούν αντίστροφα στον Απόλλωνα και όλοι είναι προσηλωμένοι στον επαναληπτικό με τη Μίντιλαντ στη Δανία. Ο Απόλλων έχει μπροστά του το πιο σημαντικό παιχνίδι κι αν μπορέσει να περάσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ, θα έχει να υπερηφανεύεται πως άλλαξε πορεία, πως έχει όλα τα φόντα με τα οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, να αλλάξει την τύχη του και να καταστεί ακόμη πιο δυνατός αγωνιστικά.

Προς το παρόν, ενδιαφέρει το αγωνιστικό και πώς θα μπορέσουν οι κυανόλευκοι να επιστρέψουν από τη Δανία με την πρόκριση στις αποσκευές τους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε ξεκάθαρο λίγα λεπτά μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, πως η ομάδα του θα πάει στην έδρα των Δανών για να κερδίσει και όχι να κλειστεί στην  άμυνα. Δεν θα πάει εκεί για να υπερασπιστεί το 3-2 και να προφυλάξει τα νώτα του. Ο Απόλλων μπορεί να διαχειριστεί τη νίκη που σημείωσε στη Λάρνακα και να αιφνιδιάσει μέσα στο «Χέρνινγκ Αρένα». Το πιο σημαντικό για τους κυπελλούχους είναι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο στόχος ήταν να σκοράρει η ομάδα, αλλά να μη δεχθεί γκολ. Η δουλειά επιτεύχθηκε κατά το ήμισυ. Δεν αποκλείεται στον επαναληπτικό να έχουμε το ίδιο σκηνικό, με τον Απόλλωνα να βρίσκει δίκτυα και η Μίντιλαντ να «απαντά». Είμαστε, όμως, στο τελευταίο βήμα πριν την είσοδο στους ομίλους και οι κυανόλευκοι δεν θα πρέπει να κάνουν λάθη στην άμυνα.

Ο στόχος θα είναι να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά να μην επιτρέψουν αυτή τη φορά στους Δανούς να παραβιάσουν την εστία του Βάλε. Η αποστολή δεν θα είναι εύκολη, όμως, είναι θετικό πως ο Απόλλωνας δεν θα αγωνιστεί σε μια έδρα καμίνι. Οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα και να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Με καλή απόδοση οι κυπελλούχοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Πιο πολύ αυτό που θέλει να δει ο Κύπριος προπονητής, είναι να ανεβάζουν την απόδοσή τους, δυο τρεις βασικοί του ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι της ομάδας της Λεμεσού εξαρτάται πιο πολύ και από την καλή μέρα στην οποία θα βρεθεί ο Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του, ενώ πολλή ουσία μπορούν να δώσουν ο Μαγκλίτσα με τον Σκέμπρι στην επίθεση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή σκέφτεται να προχωρήσει σε μια αλλαγή, σε σχέση με την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα. Πιθανόν να μείνει εκτός ο Σαρδινέρο και να ξεκινήσει  από την αρχή ένας από τους Γιάκολιτς ή Ζελάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ