aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτέρλινγκ: «Παίρνω τη Λίβερπουλ στο FIFA»

Στέρλινγκ: «Παίρνω τη Λίβερπουλ στο FIFA»

Ο τρόπος που αποχώρησε ο Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Λίβερπουλ δεν ήταν ο ιδανικός, με αποτέλεσμα οι φίλοι των κόκκινων να μην έχουν και την καλύτερη άποψη για τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής επιθετικός, όποτε επιστρέφει στο Άνφιλντ, γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι θεωρούν πως τους «πρόδωσε», καθώς πίεσε να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι του 2015, επηρεασμένος από την ελκυστική πρόταση των «πολιτών».

Ωστόσο, παρά τις ψυχρές σχέσεις των δύο πλευρών, ο 24χρονος σταρ προχώρησε σε μία αποκάλυψη-έκπληξη, υποστηρίζοντας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Star», πως στο FIFA 19 επιλέγει κατά κύριο λόγο την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά τη… Λίβερπουλ.

«Συνήθως επιλέγω την Παρί Σεν Ζερμέν και -αν και δεν θα έπρεπε να το πω- τη Λίβερπουλ», ήταν η ατάκα του Άγγλου, η οποία, όπως είναι λογικό, δεν άργησε να γίνει viral στα social media.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ