aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτενά περιθώρια, νίκη εδώ και τώρα

Στενά περιθώρια, νίκη εδώ και τώρα

Η βαθμολογική συγκομιδή της Νέας Σαλαμίνας μέχρι σήμερα δεν είναι η αναμενόμενη. Γι’ αυτό κάθε παιχνίδι που ακολουθεί κρύβει περισσότερη πίεση και αποκτά χαρακτήρα τελικού επιβίωσης για την προσφυγική ομάδα.

Όσο δύσκολο κι αν είναι το σημερινό ματς κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να το κερδίσει για να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από σχεδόν δύο μήνες και έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά και η συνέχεια αναμένεται να είναι γι’ αυτούς ένας Γολγοθάς.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν για την αναμέτρηση στο Τσίρειο και ελπίζουν ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς τους θα φανεί με το τέλος του αγώνα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Καρό, ενώ εκτός αποστολής είναι οι Παρκ, Στυλιανού και Μανογιάν, λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ