aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτέλνει τα μέλη του προπονητικού σπίτι η ΑΕΛ με αυστηρές συστάσεις

Στέλνει τα μέλη του προπονητικού σπίτι η ΑΕΛ με αυστηρές συστάσεις

Άδεια στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος παραχώρησε η ΑΕΛ μετά την απόφαση της ΚΟΠ για αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος Μαρτίου. Οι γαλαζοκίτρινοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις ώστε να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Πολιτείας κατά γράμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ύστερα από την επισημοποίηση της αναβολής ως ΑΕΛ Ποδόσφαιρο έχουμε ήδη παραχωρήσει άδεια στα μέλη του προπονητικού και τους καλέσαμε να είναι προσεκτικοί στις όποιες κινήσεις τους και φυσικά να ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας κατά γράμμα, τόσο αυτές που θα προκύψουν σήμερα, όσο και αυτές που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ με βαθύ αίσθημα ευθύνης καλεί όλο τον κόσμο να αναλογιστεί την σοβαρότητα της κατάστασης και να ακολουθήσει πιστά τις οποίες οδηγίες των αρμοδίων έτσι ώστε να προστατευτούμε αλλά συνάμα και να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ