aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτατιστικά από τον αγώνα Απόλλων - Λιόν

Στατιστικά από τον αγώνα Απόλλων – Λιόν

Σε συνέχεια της ανάλυσης για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου ο ΠΑΣΠ δημοσίευσε και τα στατιστικά του δεύτερου παιχνιδιού που του απέστειλε η InStat, αυτό του Απόλλωνα με τη Λιόν στο ΓΣΠ.

Ακολουθούν μερικά στατιστικά από τον αγώνα στο ΓΣΠ (στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ υπάρχουν και φωτογραφίες):

Μέση θέση των ποδοσφαιριστών/αλλαγές:
Οι 2 αλλαγές (Ζελάγια, Νίκο Μαρτίνεζ) που έκανε ο Σοφρώνης Αυγουστή, κινήθηκαν επιθετικά και πιο μπροστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο, με μέση θέση προς τα αριστερά της επίθεσης. Η Λυόν από την άλλη κράτησε τη μέση θέση των ποδοσφαιριστών της σε όλο τον αγώνα αφού και οι αλλαγές κινήθηκαν στο ίδιο μέρος με τους ποδοσφαιριστές που αντικατέστησαν.

Κατοχή μπάλας:
Καθαρή κατοχή από τις δύο ομάδες υπήρξε μόνο για 32 (!) λεπτά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε εναλλαγή αυτής της κατοχής με τον Απόλλωνα να υπερισχύει στο μέσο του 90 λέπτου με τη Λυόν να έχει περισσότερη κατοχή σε αρχή και τέλος του παιχνιδιού.

Συνδυασμοί πάσας:
Οι πιο συχνοί συνδυασμοί πάσας του Απόλλωνα έγιναν στην άμυνα με τους 4 αμυντικούς, τους Άλεφ και Σακέττι να ανταλλάζουν τις περισσότερες πάσες. Γιούστε και Σακέτι άλλαξαν 25 πάσες στο παιχνίδι ενώ Γιούστε και Ρομπέρζ, 23.

Επιθέσεις:
Η Λυόν επιτέθηκε από τα 2 άκρα ενώ ο Απόλλωνας έκανε τις περισσότερες του επιθέσεις από αριστερά (33 εκ των οποίων οι 4 κατέληξαν σε σουτ).

Ατομικά στατιστικά:
Οι πιο κινητικοί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ήταν οι Σακέτι και Πέδρο που έκαναν 97 και 96 ενέργειες στο παιχνίδι αντίστοιχα. Αλεξ Ντα Σίλβα και Ζάντερ πραγματοποίησαν τα περισσότερα σουτ, 4 και 3 αντίστοιχα, με αμφότερους να έχουν 1 στο στόχο. Τις περισσότερες πάσες στο παιχνίδι έκανε ο Σακέτι (62) με το καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων (97%). Ο ίδιος έκανε και τα περισσότερα τάκλιν στον αγώνα (13). 11 πάσες κλειδιά έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Μαρτίνεζ να κάνει τις 3 από αυτές και τον Σκέμπρι, 2.

Ασίστ για το γκολ και μια πάσα κλειδί από Μαρτίνεζ:
Η κίνηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα που αφού ανέκτησε ο Σακέτι τη μπάλα, με 4 πάσες σημείωσαν το γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ