aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣταθερά στην τετράδα

Σταθερά στην τετράδα

Με γκολ του Μαξίμοβιτς στο β’ μέρος, η Χετάφε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μαγιόρκα (0-1) και πέρασε ξανά στην 4η θέση της La Liga, στο -1 από την Σεβίλλη.

Η ήττα από την Σεβίλλη εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική την έριξε από την τριάδα. Η… ευρωπαία, όμως, Χετάφε το ξεπέρασε μάλλον εύκολα, μετά την πρόκριση επί του Άγιαξ στους «16» του Europa League και τώρα το απέδειξε και εντός συνόρων, κάνοντας το καθήκον της στην έδρα της Μαγιόρκα (0-1).

Η ομάδα του Μπορδαλάς απέδρασε χάρη στο γκολ του Μαξίμοβιτς στο 68′ και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ματς, καθώς είχε ηττηθεί και από την Μπαρτσελόνα.

Πλέον, βρίσκεται στους 45 βαθμούς, έναν πάνω από την Ατλέτικο και με έναν λιγότερο από τους Ανδαλουσιανούς. Από την άλλη, η Μαγιόρκα έμεινε κολλημένη στους 22 βαθμούς και την 18η θέση και έχασε την ευκαιρία να πιάσει εκτός ζώνης την Θέλτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ