aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σταθείτε ενωμένοι, ασπίδα δίπλα στην ΑΕΛ» (αποστολή)

«Σταθείτε ενωμένοι, ασπίδα δίπλα στην ΑΕΛ» (αποστολή)

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΛ απευθύνει κάλεσμα προς τους απανταχού ΑΕΛίστες ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση της ΑΕΛ κάνει κάλεσμα προς τους απανταχού ΑΕΛίστες ενόψει του αυριανού μεγάλου ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων των ΑΕΛιστών, έτσι ώστε να ξεκινήσει νικηφόρα σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, μέσα από μια συλλογική προσπάθεια (Κοσμος, Ομαδα, Διοίκηση) που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι είναι στο Α’ Γκρουπ και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να πετύχει τον μεγάλο στόχο που θέσαμε από κοινού, που δεν είναι αλλος από την επιστροφή της ομάδας μας στα σαλόνια της Ευρώπης.

Το βράδυ του Σαββάτου δίνουμε την πρώτη μάχη των πλέι οφ και οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μεγάλη ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια απ’ όλους και θυσίες για να φτάσεις στην επιτυχία. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν μας έχει χαριστεί. Ότι έχουμε πετύχει το πετύχαμε με αγώνα. Σταθείτε ενωμένοι, ασπίδα δίπλα στην ΑΕΛ και σπρώξετε τους ποδοσφαιριστές μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι θα πωλούνται και αύριο στο AEL OFFICIAL SHOP από τις 09:00 μέχρι τις 13:00. Ακολούθως εισιτήρια θα υπάρχουν στα ταμεία του Τσιρείου στις 17:30.

Αγωνιστικά νέα-αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου (19:00) ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσιρειο στάδιο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντοσσα Τζούνιορ που εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Ο Διονύσης Διονυσίου αποφάσισε να έχει μαζί του στην αποστολή όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ