aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτάση Σάλκε για Μπάγερν (videos)

Στάση Σάλκε για Μπάγερν (videos)

Το γεγονός ότι έχει ακόμα δρόμο ο τίτλος, όσο κι αν παραμένει φαβορί, διαπίστωσε με σκληρό τρόπο η Μπάγερν Μονάχου, καθώς νόμιζε ότι θα έχει εύκολο έργο κόντρα στη Σάλκε, αλλά «κόλλησε» στο 1-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή.

Το σκορ για τους Βαυαρούς άνοιξε πολύ νωρίς ο Λεβαντόφσκι (9′) με άψογο πλασέ, δείχνοντας ότι θα έχει ένα εύκολο μεσημέρι κόντρα στους «βασιλικούς μπλε», αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον… Νάλντο. Ο Βραζιλιάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ «σκότωσε» τον Νόιερ που δεν είχε καθόλου καθαρό οπτικό πεδίο, κάνοντας το 1-1.

Η συνέχεια του παιχνιδιού αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους, αλλά σε όσες ευκαιρίες δημιούργησαν παρουσιάστηκαν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια ή ο Φέρμαν είχε τις απαντήσεις.

Στα υπόλοιπα ματς, η Χόφενχαϊμ απέδειξε ότι η ήττα της από τη Λειψία ήταν απλά μια παρένθεση, αφού έκανε… πλάκα στη Μάιντς, επικρατώντας 4-0, με τα τρία τελευταία γκολ να προκύπτουν στο τελευταίο τέταρτο.

Στις νίκες επέστρεψε και η Χέρτα, με τρόπο πολύ πιο αγχωτικό από τη Χόφενχαϊμ, καθώς αν και προηγήθηκε μόλις στο 2′ με γκολ του Χαραγκούτσι επί της Ίνγκολσταντ, δεν μπόρεσε να βρει άλλο γκολ, αλλά κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα, μένοντας σε ευρωπαϊκή πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ