aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στάση» Φλωρεντία για τη Νάπολι (video)

«Στάση» Φλωρεντία για τη Νάπολι (video)

Στη σημαντικότερη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Serie Α Φιορεντίνα και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες 3-3 μετά από ένα άκρως θεαματικό ματς, με τους «βιόλα» να φτάνουν σε προσωρινή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τους «παρτενοπέι» να σώζουν τελικά την παρτίδα με ισοφάριση στο φινάλε.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ισχυρότατη εντός έδρας Ρόμα κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 της Κιέβο και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 38 πόντους (τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους).

Οι Στεφάν Ελ Σαραουΐ στο 45′, Έντιν Τζέκο στο 52′ και Ντιέγκο Περότι με πέναλτι στις καθυστερήσεις τα τέρματα της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, για λογαριασμό της οποίας δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ το σκορ είχε ανοίξει για τους φιλοξενούμενους ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν στο 37′.

Με τον θαυματουργό 23χρονο Αντρέα Μπελότι να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (με ωραία προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ στο 49′, το 24ο τέρμα του κατά τη διάρκεια του 2016), η Τορίνο πήρε πολύτιμη νίκη επί της Τζένοα με σκορ 1-0 σε έναν αγώνα με δυνατές μονομαχίες και αρκετές κίτρινες κάρτες.

Στο ντέρμπι των ουραγών, η Παλέρμο δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά το εντυπωσιακό 4-3 στην έδρα της Τζένοα και να αφήσει τέσσερις βαθμούς πίσω την Πεσκάρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το γκολ του Ρόμπιν Κουεσόν με δεξί βολέ στο 33′ με εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Μπιράγκι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη Γένοβα, Σαμπντόρια και Ουντινέζε δεν κατάφεραν να «ξεκολλήσουν» από το 0-0 και παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ καλή εμφάνιση για μια ακόμη φορά από τον διεθνή τερματοφύλακα Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος σταμάτησε δύο φορές τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ