aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτάριτζ: «Η... φάση είναι red or dead»

Στάριτζ: «Η… φάση είναι red or dead»

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ πόσταρε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ντάνιελ Στάριτζ, που κατέληξε λέγοντας πως η… φάση είναι red or dead ευχαριστώντας για τις υπέροχες αναμνήσεις που κρατάει από το «Άνφιλντ».

Ευχαρίστησε τόσο τον Γιούργκεν Κλοπ όσο και τον Μπρένταν Ρότζερς ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν άφησε κανέναν… παραπονεμένο.

«Τι μπορώ να πω. Ήταν μια απίστευτη διαδρομή αυτή που έκανα σε αυτόν τον όμορφο σύλλογο.

Ήμασταν μαζί για επτά σεζόν με ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα μαζί αλλά όλοι μείναμε μαζί ξέροντας πως μια μέρα θα σπάσουμε. Αυτήν η ημέρα είναι σήμερα. Θέλω να πω στους οπαδούς πως σας αγαπώ όλους. Με κάνατε να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος, με ανοιχτές αγκάλες. Το Sturridge dance έγινε γνωστό στο Άνφιλντ και δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έκανα μπροστά στο ΚΟΡ. Σε όλους τους συμπαίκτες μου, παλιούς και καινούργιους, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, η πλάκα ήταν απίστευτη. Όλοι παίξατε τον ρόλο σας στο να γίνω ο άνδρας που είμαι σήμερα. Δεν πρόκειται για αντίο γιατί μάρτυς μου ο Θεός θα έχουμε επαφές, ανεξαρτήτως το που βρίσκομαι. Στο υπάρχον σύνολο να ξέρετε ότι οι Sturr crazy sauces θα είναι διαθέσιμες και την ερχόμενη σεζόν, οπότε μην αγχώνεστε, η lucky sauce θα επιστρέψει.

Στο προπονητικό επιτελείο θέλω να πω ευχαριστώ για κάθε φορά που με έσπρωξε στα όριά μου με σκοπό να γίνω καλύτερος. Ισχύει και για το παλιό και για το καινούργιο. Θέλω να κάνω ξεχωριστή αναφορά στους προπονητές Γιούργκεν και Μπρένταν που καθοδήγησαν τα βήματά μου και με βοήθησαν να γίνω όσο καλύτερος μπορώ. Στο ιατρικό επιτελείο. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί στις χειρότερες αλλά και στις καλύτερες στιγμές. Ο χρόνος και η προσπάθειά σας όχι μόνο για μένα αλλά και για τα άλλα παιδιά ήταν σπουδαία. Είμαι ευγνώμων και πρέπει να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά εκτός των social media. Ειδική αναφορά στον Κρις Ρόρμπεκ για την δουλειά του όλη την σεζόν. Τον Πολ Σμολ “Smally” που ήταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος στην εθνική Αγλλίας. Τίποτα περισσότερο από αγάπη και σεβασμό και για τους δυο σας. Τέλος, Άντι Μέισι, έκανες τα πάντα οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Την κουζίνα και το προσωπικό στο Μέλγουντ. Σας ευχαριστώ για όλες τις ώρες που ρίξατε στα παρασκήνια για να σιγουρευτείτε ότι θα είμαστε εντάξει οι ποδοσφαιριστές. Ξεχωριστή αναφορά στις άλλες μου μαμάδες, Κάρολιν και Κάρολ. Είστε θρύλοι. Λι και Γκρέιαμ ευχαριστώ που κάνατε την ζωή μου πιο εύκολη, από τα παπούτσια μέχρι τον εξοπλισμό. Τεράστιοι άνδρες.

Στην FSG. Παιδιά κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να διασφαλίσετε ότι ο σύλλογος θα επιστρέψει στην κορυφή και ήταν τεράστια η απόλαυση του να συνεργαστώ μαζί σας. Ειδική αναφορά στον Μάικ Γκόρντον που ήταν κάτι περισσότερο από έναν ιδιοκτήτη, ένας μέντορας που μου έδωσε συμβουλές για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Τομ Βέρνερ είσαι ένα απόλυτο αφεντικό και να ξέρεις πως ακόμα περιμένω το cameo μου σε μια ταινία. Τζον Χένρι σε ευχαριστώ πολύ που ήσουν τόσο απίστευτος στο πέρασμά μου από την Λίβερπουλ. Τέλος, Μάικ Έντουαρντς έπαιξες τεράστιο ρόλο στο να πάω στην ομάδα. Έσπασα πολλή πλάκα παρέα με εσένα όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν μέλος του έκτου Champions League γιατί το άξιζε όλος ο κόσμος για την υποστήριξη που έδειξε στον σύλλογο και σε εμένα όσο ήμουν κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον με περισσότερη επιτυχία για τον σύλλογο.

Όπως πάντα έλεγα, η φάση είναι red or dead.

Σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ