aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Ντε Λιχτ

Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα ο Ντε Λιχτ

Την περίπτωση του Ματάις Ντε Λιχτ εξετάζει η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έχουν αποκτήσει ήδη για το κέντρο της άμυνας τον Έρικ Γκαρσία, με την ανακοίνωση να είναι το μόνο που απομένει, ωστόσο θέλουν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχυθούν στην εν λόγω θέση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ισπανοί ρεπόρτερ, ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι μια περίπτωση που αρέσει στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, ωστόσο φαίνεται πως βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση των Καταλανών όπου θα σμίξει ξανά με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Η κατάσταση στην άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν είναι η… καλύτερη δυνατή, πάντως. Ο Ουμτιτί θα αποχωρήσει με μεταγραφή, ενώ αναζητείται ομάδα και για τον Λανγκλέ. Ο Πικέ υπολογίζεται κανονικά, ενώ θα διατηρηθούν στο ρόστερ τόσο ο Μινγκέθα όσο και ο Αραούχο.

Πάντως, η περίπτωση του Ντε Λιχτ παραμένει δύσκολη, ενώ δύσκολη φαντάζει και η πιθανότητα απόκτηση του Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ αφού αμφότεροι έχουν υψηλό κασέ και οι ομάδες τους υψηλές απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ