aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα προημιτελικά με μεγάλο… θόρυβο! (pics)

Στα προημιτελικά με μεγάλο… θόρυβο! (pics)

Επίδειξη… δύναμης κόντρα στην Ουγγαρία έκανε το Βέλγιο, καθώς επικράτησε εύκολα 4-0 και πήρε το… εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Euro 2016 της Γαλλίας και θα είναι οι αντίπαλοι της Ουαλίας στην αναμέτρηση των «8» στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ, την Παρασκευή (1/7) στις 22:00 με στόχο την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αλντερβάιρελντ ήταν αυτός που άνοιξε τον… δρόμο για τους Βέλγους, μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά αυτός που ήταν όλα τα… λεφτά για την ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς ήταν ο Αζάρ, ο οποίος… έφτιαξε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, στο 78’ με τον Μπατσουαγί και σημείωσε το τρίτο στο 80’ με εξαιρετική προσπάθεια. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Καράσκο στο 90’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

Ουγγαρία (Μπερντ Στορκ): Κίραλι, Κάνταρ, Γκούζμιτς, Γιούχας (Μπούντε 79′), Λανγκ, Νάγκι, Γκέρα (46′ Έλεκ), Κλάινχαϊσλερ (Νίκολιτς 75′), Λόβρεντσιτς, Τζούτζακ, Σάλαϊ.

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Ναϊνγκολάν, Βιτσέλ, Ντε Μπράινε, Μέρτενς (Μέρτενς 70′), Αζάρ (Φελαϊνί 81′), Λουκακού (Μπατσουαγί 76′).

Σκόρερ: 10′ Αλντερβάιρελντ.

Κίτρινες: Κάνταρ, Λανγκ, Έλεκ, Σάλαϊ / Βερμάλεν, Μπατσουαγί, Φελαϊνί

Αποβολές: – / -.

Γήπεδο: Μουνισιπάλ, Τουλούζη

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

LIVE… LIVE!

1′ Άρχισε ο αγώνας.

4′ Σουτ του Ντε Μπρόινε, η μπάλα άουτ.

6′ Ευκαιρία για το Βέλγιο. Ο Λουκακού πιάνει στον ύπνο την ουγγρική άμυνα, κάνει και το σουτ, ενστικτωδώς ο Κίραλι απομακρύνει σε κόρνερ.

7′ Σουτ του Ντε Μπράινε, μπλοκάρει ο Κίραϊ.

10′ ΓΚΟΟΟΛ για το Βέλγιο (Αλντερβάιρελντ): Ο Ντε Μπρόινε εκτελεί το φάουλ με σέντρα, ο Αλντερβάιρελντ μόνος στο κέντρο της άμυνας πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

15′ Ευκαιρία για το Βέλγιο. Ο Ντε Μπράινε βγαίνει στην αντεπίθεση, πλασάρει, αλλά ο Κίραλι έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

16′ Παραλίγο αυτογκόλ για το Βέλγιο, καθώς ο Κουρτουά σε μια φαινομενικά εύκολη φάση, γλίστρησε και παραλίγο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας.

20′ Σουτ του Αλντερβάιρελντ, από μακριά, με ανεπιτυχή κατάληξη.

24′ Σουτ του Τζούτζακ, πέφτει και μπλοκάρει ο Κουρτουά.

30′ Kεφαλιά του Ντε Μπράινε, η μπάλα στα χέρια του Κίραλι.

34′ Κίτρινη κάρτα στον Κάνταρ. Σε περίπτωση που προκριθεί η Ουγγαρία, ο Κάνταρ χάνει τον προημιτελικό.

36′ ΔΟΚΑΡΙ για το Βέλγιο (Ντε Μπράινε): Απευθείας εκτέλεση φάουλ του άσου της Σίτι, ο Κίραϊ απομακρύνει με τις άκρες των δαχτύλων του την μπάλα, της αλλάζει πορεία και αυτή σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

38′ Ο Ντε Μπρόινε υπό την πίεση του Γκούζμιτς προλαβαίνει και κάνει το πλασέ, η μπάλα στην αγκαλιά του Κίραϊ.

39′ Ευκαιρία για την Ουγγαρία. Ο Λόβρεντσιτς επιχειρεί ένα μακρινό σουτ, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουρτουά.

41′ Nέα ευκαιρία για την Ουγγαρία. Σουτ του Τζούτζακ, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κουρτουά.

42′ Ο Μέρτενς εις διπλούν δεν μπορεί να νικήσει τον Κίραλι. Η μπάλα έφθασε στον Βέλγο, αυτός είχε όλο τον χρόνο στη διάθεσή του αλλά νικήθηκε από τον Ούγγρο γκολκίπερ. Στην εξέλιξη της φάση, ο Κίραλι νίκησε και πάλι τον Μέρτενς.

45′ + 1 Τέλος πρώτου μέρου.

46′ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

50′ Ένα-δύο μεταξύ Έλεκ και Σάλαϊ, σουτ του δευτέρου από δύσκολη θέση, η μπάλα έξω.

51′ Ο Λουκακού τροφοδοτεί τον Ντε Μπρόινε, ο άσος της Σίτι κάνει το σουτ και η μπάλα περνά άουτ.

54′ Ευκαιρία για την Ουγγαρία. Ο Βερμάλεν απομακρύνει σε κόρνερ, πριν η μπάλα φθάσει στο κεφάλι του Σάλαϊ.

57′ Φάουλ του Σάλαϊ στον Ναϊνγκολάν.

59′ Ευκαιρία για το Βέλγιο. Ο Μέρτενς στην “καρδιά” της ουγρρικής άμυνας δεν μπορεί ενστικτωδώς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κίραϊ.

61′ Φάουλ του Έλεκ και κίτρινη κάρτα για τον Ούγγρο.

62′ Σουτ του Ναϊνγκολάν, η μπάλα άουτ. Κακό το σουτ για τον άσο της Ρόμα.

66′ Eυκαιρία για την Ουγγαρία. Ο Αλντερβάιρελντ βάζει την κόντρα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχία, ο Κουρτουά με δυσκολία απομακρύνει σε κόρνερ.

68′ Φάουλ του Βερμάλεν στον Πίντερ.

77′ Ευκαιρία για το Βέλγιο. Ο Καράσκο θα μπορούσε να κάνει το σουτ, προτίμησε να κάνει ντρίμπλα στον Κάνταρ, ο Ούγγρος κέρδισε την κόντρα.

78′ ΓΚΟΟΟΛ για το Βέλγιο (Μπατσουαγί): Ο Αζάρ βγάζει άλλη μια ασίστ. Ανοίγει την μπάλα από τα αριστερά, βγάζει την παράλληλη σέντρα και ο Μπατσουαγί νικά εξ’ επαφής τον Κίραϊ. Το Βέλγιο είναι με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά.

80′ ΓΚΟΟΟΛ για το Βέλγιο (Αζάρ): Και γκολ για τον Εντέν Αζάρ. Τα έκανε όλα ο άσος της Τσέλσι, σκόραρε κιόλας. Ο Βέλγος πήρε την μπάλα από τα αριστερά, έκανε κι εξαιρετικό σουτ και διαμόρφωσε το 3-0.

83′ Ευκαιρία για την Ουγγαρία. Ο Σάλαϊ κάνει το σουτ, ο Κουρτουά όμως πάλι είναι εκεί κι απομακρύνει σε κόρνερ.

89′ O Mπατσουαγί κάνει φάουλ στον Τζούτζακ.

90’+1′ ΓΚΟΟΟΛ για το Βέλγιο (Καράσκο): Και τέταρτο γκολ για το Βέλγιο, με τον Ναϊνγκολάν να τροφοδοτεί τον Καράσκο και τον άσο της Ατλέτικο να βάζει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Τελικό αποτέλεσμα. Το Βέλγιο νικά με 4-0 την Ουγγαρία και πηγαίνει στα προημιτελικά. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ