aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα μέτρα της…

Στα μέτρα της…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Βατό μπορεί να χαρακτηριστεί το πρόγραμμα για την Ανόρθωση τις επόμενες αγωνιστικές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει δύσκολα παιχνίδια, όμως όταν τα πέντε ματς που ακολουθούν είναι στη Λάρνακα και τα τέσσερα στην έδρα σου, τότε είναι μία ευκαιρία για να μαζέψεις το μέγιστο των βαθμών.

Το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται τον Ολυμπιακό, μετά παίζει στο ΓΣΖ με τον Ερμή ενώ ακολουθούν τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Αλκή. Πέντε ματς στα οποία έχει τις δυνατότητες να πάρει πολλούς βαθμούς και να παραμείνει στα ψηλά και γιατί όχι να πάρει και πάλι την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Τέτοια ματς είναι που πρέπει να κερδίζει η «Κυρία» για να έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί και τα καλά της αποτελέσματα στα ντέρμπι. Μέχρι στιγμής έβγαλε Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ εκτός έδρας με πολύ καλό βαθμό, ενώ έφερε και ισοπαλία με τον Απόλλωνα παίζοντας με παίκτη λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ