aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα μαύρα οι λογαριασμοί του Απόλλωνα - Μήνυμα οδικής συνείδησης

Στα μαύρα οι λογαριασμοί του Απόλλωνα – Μήνυμα οδικής συνείδησης

Τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα συγκλόνισαν την Κύπρο το τελευταίο 24ωρο και ο Απόλλωνας στέλνει μήνυμα οδικής συνείδησης μέσω των επίσημων λογαριασμών της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ανακοίνωσή της, η ομάδα της Λεμεσού καλεί τον κόσμο να ακολουθεί σωστή οδική συμπεριφορά, ενώ οι λογαριασμοί της ομάδας έχουν μαύρο φόντο.

H ανακοίνωση:

«Δυστυχώς το τελευταίο 24ωρο έφερε άσχημα μαντάτα για δύο οικογένειες σε Λεμεσό και Λάρνακα λόγω αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων. Στη Λεμεσό, δύο παιδάκια είδαν μπροστά στα μάτια τους τον πατέρα τους να… σβήνει στην άσφαλτο και λίγες ώρες αργότερα στη Λάρνακα, ένας πατέρας είδε την 5χρονη κόρη του να ξεψυχάει στα συντρίμμια του οχήματός του και άλλα μέλη της οικογένειας του να τραυματίζονται σοβαρά.

Στην πρώτη περίπτωση ο πατέρας δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και μετά τη σύγκρουση επήλθε το μοιραίο, ενώ στη δεύτερη, ο οδηγός του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με την πενταμελή οικογένεια βρέθηκε θετικός σε έλεγχο νάρκοτεστ της αστυνομίας.

Στις μέρες μας που ο χρόνος είναι χρήμα και όλοι μας βιαζόμαστε για να πάμε στη δουλειά μας, στην οικογένειά μας και οπουδήποτε αλλού γενικότερα, μπορεί να μετατρέψουμε το όχημά μας σε φονικό όπλο.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα στη Κύπρο αποτελούν μάστιγα. Οδηγούμε στο δρόμο και κανείς δεν ξέρει αν θα φτάσει ασφαλής στον προορισμό του. Η έλλειψη σωστής οδικής συμπεριφοράς και συνείδησης είναι έντονη στην Κυπριακή νοοτροπία και αυτό πρέπει να αλλάξει πριν χαθούν περισσότερες ζωές.

Βάλτε τη ζώνη ασφαλείας σας, προστατευτείτε με το κράνος σας, μην τρέχετε, μην οδηγείτε αν πιείτε και να είστε πάντα προσεκτικοί στο δρόμο για εσάς, την οικογένειά σας, τους συνανθρώπους σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ