aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα κυανόλευκα ο Παπουνασβίλι: «Είναι η ευκαιρία μου ο Απόλλων...» (ανακοίνωση)

Στα κυανόλευκα ο Παπουνασβίλι: «Είναι η ευκαιρία μου ο Απόλλων…» (ανακοίνωση)

Οριστικοποιήθηκε η μετεγγραφή του Παπουνασβίλι στον Απόλλωνα, ο οποίος αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα της Λεμεσού. Μάλιστα, παραχώρησε και δηλώσεις.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Γεωργιανό διεθνή ποδοσφαιριστή Γκιόργκι Παπουνασβίλι, ο οποίος νωρίτερα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Γκιόργκι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Δυναμό Τυφλίδας και αγωνίστηκε εκεί για μια τετραετία με εξαίρεση την σεζόν 2015-2016 όπου αγωνίστηκε στη Βέρντερ Βρέμης ΙΙ υπό την μορφή δανεισμού.

Στη συνέχεια μετεγράφηκε στην Ισπανία εκεί όπου αγωνίστηκε σε Ρεάλ Σαραγόσα και Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός μετρά 17 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Γεωργίας με την τελευταία του συμμετοχή να σημειώνεται τον περασμένο Νοέμβριο με αντίπαλο την Εσθονία ενώ έχει πετύχει τρία τέρματα.

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα μας ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι ότι καλύτερο σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Για μένα ο Απόλλωνας είναι μια ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Πρόκειται για μια φιλόδοξη ομάδα που προσπαθεί να κερδίζει όλους τους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει ο σύλλογος όλους τους στόχους του».

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τον αριθμό 19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ