aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτα δύσκολα με το «καλημέρα» στο 2018

Στα δύσκολα με το «καλημέρα» στο 2018

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, η Νέα Σαλαμίνα θα πει «καλημέρα» στο 2018. Η ομάδα της Αμμοχώστου σε διάστημα τριών ημερών θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την Τετάρτη εκτός έδρας (19:00) και τον Απόλλωνα το Σάββατο στο «Αμμόχωστος» (19:00).

Οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο το πρωτάθλημα και βρίσκονται στην πρώτη και τρίτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό. Θα ψάξουν το βαθμολογικό κέρδος, συνεχίζοντας την προσπάθειά τους για το βαθμολογικό άλμα. Στα ματς του Α’ γύρου, είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 1-0, ενώ δέχθηκε βαριά ήττα με 0-5 από τον Απόλλωνα.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στη διάθεσή του και τους Μανογιάν και Παπαδόπουλο, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό. Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει επιλογές και θα παρουσιάσει ό,τι καλύτερο στο ματς με την ΑΕΚ, ώστε να μπορέσει η ομάδα του να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα.

Όσον αφορά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό πλησιάζει στο τέλος του, αφού ήδη η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τρεις κινήσεις και απομένει άλλη μια και θα αφορά σε μέσο ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ