aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σπρώξτε το καλοκουρδισμένο σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια»

«Σπρώξτε το καλοκουρδισμένο σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια»

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο πλευρό της Ανόρθωσης στην αυριανή αναμέτρηση με τον Εθνικό. Λογικά θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση στο Δασάκι για την τρέχουσα σεζόν, μιας και οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» θέλουν να είναι κοντά της.

Άλλωστε στις γύρω περιοχές υπάρχουν πολλοί υποστηριχτές της ομάδας της Αμμοχώστου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο. Δεν αποκλείεται ο αριθμός να ξεπεράσει τις 2.000. Κάτι που σημαίνει ότι το Δασάκι θα θυμίζει κάτι από «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μεταξύ άλλων τονίζεται σε κάλεσμα της Ανόρθωσης:

«Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα, μετά την επικράτηση στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι, ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Εθνικό Άχνας. Όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, ούτε κερδίζεται χωρίς προσπάθεια και μπόλικο ιδρώτα μέσα στο γήπεδο. Αυτή την εβδομάδα, καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά αποτελεί μια δύσκολη έδρα για την ομάδα μας και το έργο μας για βαθμολογικό κέρδος δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πέρα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών λοιπόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα χρειαστεί και η απαιτούμενη και δυναμική στήριξη από τον κόσμο της Ανόρθωσης.

Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» όπως δώσουν το βροντερό παρών τους στο Δασάκι το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό να σπρώξουν το καλοκουρδισμένο σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια σε μια ακόμη νίκη, η οποία θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Την Κυριακή “ντύνουμε” το Δασάκι στα μπλε-φεύγουμε με το “διπλό”!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ