aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπουδαίο τεστ κόντρα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας

Σπουδαίο τεστ κόντρα στην πρωταθλήτρια Ελλάδας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το τελευταίο και πιο απαιτητικό φιλικό της δίνει σήμερα η ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους. Η ομάδα της Λάρνακας θα αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ Αθηνών και ο Αντόνι Ιραόλα θα έχει την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα τεστ υψηλού επιπέδου.

Αυτό που προβληματίζει τον Βάσκο κόουτς, είναι η απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών μιας και υπάρχουν προβλήματα τα οποία ταλαιπωρούν την ομάδα. Ο Φλοριάν Τολμές εξακολουθεί να είναι εκτός προπονήσεων, καθώς οι ενοχλήσεις κοντά στα δάχτυλα του ποδιού του και συγκεκριμένα στο σημείο που τραυματίστηκε πρόσφατα, δεν έχουν υποχωρήσει. Ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όμως, για την ώρα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί.

Επίσης, θα είναι εκτός και ο Αντωνιάδης κατά πάσα πιθανότητα, όπως και ο Μοϊσόφ ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο και δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στα δυο πρώτα φιλικά. Ο Σκοπιανός στόπερ δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και σύντομα θα είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το φιλικό με τους πρωταθλητές Ελλάδος θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από το Novasports 2. Μετά το τέλος του αγώνα, η αποστολή της ΑΕΚ θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο, καθώς θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό θα είναι το προτελευταίο τεστ για την ΑΕΚ πριν από τον πρώτο αγώνα στην Ευρώπη αφού στις 18 Ιουλίου θα αναμετρηθεί φιλικά και με την ΕΝΠ στην «ΑΕΚ Αρένα» σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αρχίσει στις 18:00.

Το κλίμα στην προετοιμασία είναι εξαιρετικό και παρουσιάζεται ικανοποιημένη η τεχνική ηγεσία για τη δουλειά που έγινε σε όλους τους τομείς. Η επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου θα δώσει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποιες ανάσες καθώς θα απολαύσουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις και όσο γίνεται πιο «φρέσκοι». Άλλωστε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι ο πρώτος στόχος για την ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ