aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπουδαίο διπλό για Μαρσέιγ (video)

Σπουδαίο διπλό για Μαρσέιγ (video)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Μαρσέιγ που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρεν με 3-0, με τα γκολ των Ζερμέν στο 35’ και Σανσόν στο 45’, ενώ ο Tοβέν στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Μασσαλίας έφτασε στους 41 πόντους τη Μονακό και τη Λιόν, αλλά έχοντας δώσει ένα ματς περισσότερο. Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ο Κώστας Μήτρογλου. Η Μαρσέιγ έχασε την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό με ένα πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο Τοβέν, ωστόσο ο Κούμπεκ απέκρουσε.

Οκτώ λεπτά αργότερα ωστόσο, δεν είχε περιθώρια αντίδρασης και ο Ζερμέν έγραψε το 0-1 στο 35’. Ο Μανταντά με διπλή επέμβαση θα κρατήσει το 0-1 στο 42′ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σανσόν έγραψε το 2-0 για τη Μαρσέιγ, γέρνοντας την πλάστιγγα προς την μεριά των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη η Μαρσέιγ διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα και τελικά στο 83ο λεπτό ο Τοβέν πέτυχε το γκολ που δεν είχε κατορθώσει να σημειώσει από την άσπρη βούλα, για να διαμορφώσει το 3-0 για την Μαρσέιγ.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ