aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπουδαία νίκη για Μπορντό (όλα τα αποτελέσματα)

Σπουδαία νίκη για Μπορντό (όλα τα αποτελέσματα)

Τα δύο γκολ του Έντινσον Καβάνι τον εκτόξευσαν στα 20 τέρματα για φέτος και η Παρί Σεν Ζερμέν με την επικράτηση της μέσα στο «Μποζουάρ» με 2-0 την έφερε στην 2η θέση μαζί με τη Μονακό, μόλις έναν πόντο πιο πίσω από την πρωτοπόρο Νις.

Στο 21ο λεπτό ο Ουρουγουανός άνοιξε το σκορ μετά από συνδυασμό του Ντράξλερ με τον Λούκας, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα του ενώ στο 65ο λεπτό με χτύπημα φάουλ νίκησε τον Ντουπέ για να «κλειδώσει» το σκορ.

Η Μπορντό σημείωσε σπουδαία νίκη 1-0 απέναντι στην Τουλούζ με το γκολ του Βάντα, με τον Αργεντινό που προέρχεται από τα φυτώρια των «Γιρονδίνων» να ανοίγει το σκορ στο 16ο δευτερόλεπτο, μετά την προσπάθεια του Καμανό. Σημαντική νίκη και για την Μετς που επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ, με δύο τέρματα του Ντιαμπατέ, στο 14ο και το 19ο λεπτό.

Τέλος στο ντέρμπι για τις ευρωπαϊκές θέσεις, η Γκινγκάμπ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ρεν με τον Ντιαλό ν’ ανοίγει το σκορ στο 39ο λεπτό, αλλά η ομάδα της Βρετάνης ισοφάρισε με τον Γκουρκίφ στο 46’. Ισόπαλη δίχως τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της Ντιζόν με τη Λιλ. Αναβολή στο ματς της Καέν με τη Νανσί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ