aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSport: «Σιγουριά για Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Sport: «Σιγουριά για Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα»

Μπορεί το μέλλον του Λιονέλ Μέσι να είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η σημερινή Sport μεταφέρει την μεγάλη αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της σιγουριάς πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα ντυθεί στα «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρεται, οι Καταλανοί έχουν επικοινωνήσει στην Ίντερ την αποφασιστικότητά τους να αποκτήσουν τον Αργεντινό σέντερ φορ. Έκαναν, ωστόσο, σαφές πως δεν πρόκειται να διαθέσουν πάνω από 65 εκατ. ευρώ, αλλά είναι διατεθειμένοι να προσθέσουν στο «πακέτο» έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Αρτούρο Βιδάλ αποτελεί στόχο της Ίντερ και η «Μπάρτσα» που δεν τον υπολογίζει θέλει να τον βάλει στο deal για να ρίξει το ποσό.

Όσο για τον 23χρονο άσο, είναι αποφασισμένος να πάει στην ομάδα της Βαρκελώνης, παρά την πολύ πιθανή αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Η απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν να θέσει υπό παραχώρηση τον Λουίς Σουάρες έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Λαουτάρο, που γνωρίζει πως θα έχει ξεκάθαρο ρόλο βασικού σέντερ φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ