aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σπόντα» Πηλακούτα: «Η Δόξα όταν παίζει με την Ανόρθωση, δεν κάνει εκπτώσεις»

«Σπόντα» Πηλακούτα: «Η Δόξα όταν παίζει με την Ανόρθωση, δεν κάνει εκπτώσεις»

Μοναδικός απόντας από το παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στη Δόξα είναι ο Οκριασβίλι, όπως δήλωσε (ΣΠΟΡ FM 95.0) ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Σάββας Πηλακούτας. Στην ομάδα της Αμμοχώστου υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Χωρίς Οκριασβίλι, αλλά με 2.000 κόσμο

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Οκριασβίλι μετά την ενημέρωση που είχαμε, θα χάσει το παιχνίδι με τη Δόξα. Θα επανεξεταστεί η κατάσταση του την Δευτέρα. Όταν θα γνωρίζουμε, θα πούμε περισσότερα πράγματα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα: «Αυτό που ξέρουμε είναι πως η Δόξα κάθε φορά δίνει τον καλύτερο της εαυτό, και έτσι περιμένουμε πως θα διαφοροποιηθεί αυτό. Δίνει πάντα τον καλύτερο της εαυτό με εμάς, δεν κάνει εκπτώσεις με εμάς και αυτό θέλουμε και εμείς. Δυσκόλεψε τον ΑΠΟΕΛ. Ξέρουμε πως είμαστε το φαβορί και μένει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, και αν παρουσιάσουμε το γνωστό μας πρόσωπο τότε δεν υπάρχει λόγος για τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Έχουν προπωληθεί 300 εισιτήρια. Υπολογίζουμε 2000 κόσμο. Θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ