aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπιρόφσκι διετίας με τις... ευλογίες Τρισκόφσκι!

Σπιρόφσκι διετίας με τις… ευλογίες Τρισκόφσκι!

Την απόκτηση του διεθνούς Σκοπιανού μέσου Στέφαν Σπιρόφσκι ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο συμπαίκτης του Ιβάν Τρισκόφσκι στην Εθνική ομάδα συμφώνησε για συμβόλαιο δύο χρόνων με τους Λαρνακείς και μετά από θητεία ενός χρόνου στο Ισραήλ και την Χάποελ Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τη διετία 2017-19 έπαιξε στην Φερεντσβάρος και κατέγραψε 46 συμμετοχές και έξι τέρματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον διεθνή Σκοπιανό μέσο, Stefan Spirovski για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο το επόμενο χρονικό διάστημα και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.

O Spirovski αγωνιζόταν στο Ισραήλ με την Hapoel Tel Aviv (24 συμμετοχές, 6 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του με την Pelister (42 συμμετοχές, 2 γκολ) και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Σερβία με την Borac Cacak (60 συμμετοχές, 2 γκολ), στην Rabotnicki (9 συμμετοχές, 1 γκολ), στην Βουλγαρία με την Beroe (20 συμμετοχές, 2 γκολ), στην Vardar (64 συμμετοχές, 6 γκολ) και στην Ουγγαρία με την Ferencvaros (46 συμμετοχές, 6 γκολ)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ