aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπαλ - Νάπολι 1-2: Για το γόητρο

Σπαλ – Νάπολι 1-2: Για το γόητρο

Με γκολ των Αλαν και Μάριο Ρουί η Νάπολι πέρασε από την έδρα της Σπαλ, η οποία πάντως δεν… καίγεται με αυτή την ήττα.

Το ματς άρχισε με τους Παρτενοπέι να έχουν δοκάρι στο 5′ με τον Μίλικ, ο οποίος είχε άλλες τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία απείλησε και με τους Καγεχόν και Γιουνές στο α’ μέρος, άνοιξε τελικά το σκορ στο 49′ με το σουτ του Αλαν (0-1).

Κάπου εκεί η Σπαλ αποφάσισε να παίξει και βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 84′ με το πέναλτι του Πετάνια (1-1), μετά το μαρκάρισμα του Λουπέρτο στον Φλόκαρι. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η Νάπολι δεν πτοήθηκε και στο 88′ βρήκε το 1-2 με την κοντινή προσπάθεια του Μάριο Ρουί, αφήνοντας την Σπαλ στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Της κάνει κι αυτό, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αφού θα πρέπει να συμβούν τρελά πράγματα για να υποβιβαστεί.

Σπαλ: Βιβιάνο, Μπονιφάτσι, Βίκαρι, Τσιόνεκ (89′ Γιάνκοβιτς), Λατσάρι, Μούρτζα, Μισιρόλι (31′ Σκιαταρέλα), Βαλότι (73′ Αντενούτσι), Φάρες, Πετάνια, Φλόκαρι.

Νάπολι: Μέρετ, Μαλκί, Κουλιμπαλί, Λουπέρτο, Μάριο Ρουί, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν (91′ Γκαετάνο), Ζιελίνσκι (84′ Γκουλάμ), Γιουνές (66′ Βέρντι), Μίλικ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ