aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η Νάπολι

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η Νάπολι

Φοβερό ξεκίνημα πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν η Νάπολι, η οποία μετράει 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δείχνει ικανή να διεκδικήσει το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Αρχικά, με τη νίκη κόντρα στην Κάλιαρι (3-0) η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επέκτεινε το αήττητο ρεκόρ της από την περσινή σεζόν φτάνοντας, έχοντας 19 παιχνίδια χωρίς ήττα (τελευταία ήττα στις 25 Φεβρουαρίου με 2-0 από την Αταλάντα) και έσπασε το αντίστοιχο της Γιουβέντους, η οποία αριθμούσε 18 αγώνες από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1989.

Μάλιστα, με τα τρία τέρματα που πέτυχε, η Νάπολι έσπασε και το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ στις πρώτες εφτά αγωνιστικές τους πρωταθλήματος, αφού έχει φτάσει αισίως τα 25. Επίσης, αυτή ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη των «παρτενοπέι», συμπεριλαμβανομένης και της περσινής σεζόν, και αποτελεί αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ