aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπάει τα ταμεία για τον Κέιν!

Σπάει τα ταμεία για τον Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και οι εμφανίσεις του τον έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλών «τιτάνων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η Τότεναμ από την πλευρά της θέλει να κρατήσει τον 24χρονο επιθετικό στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να το πετύχει.

Συγκεκριμένα, οι Σπερς, σύμφωνα με την Daily Mail, θα προσφέρουν το ποσό των 200.000 λιρών την εβδομάδα στον Άγγλο επιθετικό, κάνοντας τον έτσι τον πιο ακριβοπληρωμένο γηγενή ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής ο Κέιν αμείβονταν με μόλις… 110.000 λίρες την εβδομάδα, καθώς η πολιτική της Τότεναμ είναι οι παίκτες να αμείβονται ανάλογα με τις εμφανίσεις τους.

Με τα χρήματα που κέρδιζε από το προηγούμενο συμβόλαιο του ο Κέιν βρισκόταν στην 35η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, είχε τον ίδιο μισθό με τον Άσλει Γιανγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ήταν «μίλια» μακριά από τους Πογκμπά (290.000 λίρες/εβδομάδα) και Λουκάκου (250.000 λίρες/εβδομάδα), που είναι οι δύο πρώτοι στη λίστα.

Με το νέο του μισθό ο 24χρονος επιθετικός, όχι μόνο θα ξεπεράσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ (180 λίρες/εβδομάδα), ως ο καλύτερα αμειβόμενος Άγγλος ποδοσφαιριστή, αλλά θα μπει και στην 10άδα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στο Νήσι, εξαργυρώνοντας πλήρως το εκπληκτικό του 2017.

Θυμίζουμε πως τη χρονιά που πέρασε ο Κέιν έσπασε το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ για τα περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ σ’ ένα ημερολογιακό έτος (39 έναντι 36) και παράλληλα βγήκε και πρώτος σκόρερ του 2017 με 56 γκολ, αφήνοντας πίσω του τους Μέσι (54) και Κριστιάνο Ρονάλντο (53).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ