aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣπάει τα κοντέρ αυτή η Τσέλσι! (video)

Σπάει τα κοντέρ αυτή η Τσέλσι! (video)

Βρείτε ομάδα να σταματήσει την Τσέλσι! Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε πέρασαν και από το «Selhurst Park» επικρατώντας 1-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Το μοναδικό γκολ των μπλε που πέτυχαν την 11η σερί νίκη τους στην Premier League και ισοφάρισαν το ρεκόρ τους από το 2009 σημείωσε με ωραία κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αθπιλικουέτα ο Ντιέγκο Κόστα στο 43ο λεπτό.

Η ομάδα του Πάρντιου ήταν αρκετά επικίνδυνη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να νικήσει τον Κουρτουά.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος και για δεύτερο γκολ, όμως δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» νωρίτερα τη νίκη, ενώ είχαν και δοκάρι στο 83ο λεπτό με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Μάρκος Αλόνσο.

Έτσι, η Τσέλσι έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι στο +9 από την 2η θέση όπου βρίσκονται Άρσεναλ (παίζει στο Etihad την Κυριακή με τη Σίτι) και Λίβερπουλ (παίζει την Δευτέρα στην Έβερτον). Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε στους 15 και στην 16η.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ