aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοβαρότατη καταγγελία κατά του πειθαρχικού εισαγγελέα

Σοβαρότατη καταγγελία κατά του πειθαρχικού εισαγγελέα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, ο Απόλλωνας Λεμεσού έχει προβεί μέσω επιστολής σε καταγγελία του πειθαρχικού εισαγγελέα, Στέλιου Νικολάου, για τη δημόσια συμπεριφορά του σε χωρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώπιον αρκετών δικηγόρων και άλλων προσώπων των οποίων τα ονόματα έχει στην κατοχή της η Λεμεσιανή ομάδα.

Όπως υποστηρίζουν οι «κυανόλευκοι», ο Στέλιος Νικολάου κατηγόρησε και δίκασε δημόσια τον Ζοάο Πέδρο, προτού καν αρχίσει η δικαστική διαδικασία, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα σε όλους ότι θα καταδικαστεί. Μάλιστα, σημειώνουν ότι ερωτηθείς για ποια μαρτυρία έχει στην κατοχή του και πού στηρίζει την πίστη του για την καταδίκη του ποδοσφαιριστή, απέφυγε μεν να απαντήσει, δήλωσε δε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης θα καταδικαστεί.

Πλέον, στον Απόλλωνα εγείρονται ερωτήματα πώς αυτός ο άνθρωπος ο οποίος θα πρέπει να είναι δίκαιος, ακέραιος και σοβαρός ως κατηγορούσα αρχή να κάθεται ουσιαστικά μέσα στα καφενεία και να καταδικάζει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να ακούσει τη θέση και την υπεράσπισή του. Παράλληλα, θεωρούν ότι ο κύριος Νικολάου δεν πρέπει να συμμετέχει στη διαδικασία της Τετάρτης (17/01) που θα λάβει χώρα ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, αφού υποστηρίζουν πως η στάση του προκαλεί δυσπιστία στο άθλημα και αμφισβητούν ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας τους θα τύχει δίκαιης δίκης.

Όπως τονίζουν στον Απόλλωνα, η απαράδεκτη συμπεριφορά του πειθαρχικού εισαγγελέα, ο οποίος συζητά δημόσια τις εκκρεμείς υποθέσεις τις οποίες θα παρουσιάσει ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, δεν συνάδει με το λειτούργημα που του εμπιστεύτηκαν οι αρμόδιοι φορείς. Την ίδια ώρα, ζητούν από όλους τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν του θέματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση το δικαίωμα του ποδοσφαιριστή Ζοάο Πέδρο για δίκαιη δίκη θα παραβιαστεί.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιστολή έχει κοινοποιηθεί στον πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπως επίσης και στον επίτιμο πρόεδρο της ΚΟΠ, πρώην αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ και επίτιμο μέλος της ΦΙΦΑ, Μάριο Λευκαρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέδρο: «O ΑΠΟΕΛ ελέγχει κάποια παιχνίδια…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενοχλημένοι στον ΑΠΟΕΛ με τις δηλώσεις του Πέδρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέδρο για ΑΠΟΕΛ: «Απολογούμαι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν έγιναν οι δηλώσεις, δεν είναι βλάκας ο Πέδρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει Δικαστική ο Πέδρο για τις δηλώσεις του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «H Maisfutebol λυπάται που ο Ζοάο Πέδρο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενόχληση για τον Ζοάο Πέδρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ