aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σοβαροί επενδυτές με καλό παρελθόν…»

«Σοβαροί επενδυτές με καλό παρελθόν…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Όπως διέρρευσε, εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται σε επαφές με ξένη Εταιρεία η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον να επενδύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα (διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του προέδρου Θουκή Θουκυδίδη).

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μεγάλη προεργασία το τελευταίο διάστημα και το θέμα χειρίστηκαν και άτομα που βρίσκονται εκτός του διοικητικού συμβουλίου των ερυθρόλευκων και γνωρίζουν περισσότερα πράγματα όσον αφορά στους επενδυτές. Επίσης, όπως πληροφορηθήκαμε, πρόκειται για σοβαρή εταιρεία η οποία έχει εμπειρία σχετικά με προηγούμενες επενδύσεις της στον αθλητισμό. Εξ ου και το γεγονός πως η συμφωνία, αν οριστικοποιηθεί θα αφορά σε πολυετές συμβόλαιο, ενώ θα μπουν ασφαλιστικοί όροι σ’ αυτό, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα σε περίπτωση που στραβώσει οτιδήποτε μελλοντικά.

Οι επενδυτές θα έρθουν την ερχόμενη Κυριακή στην Κύπρο και η αντιπροσωπεία της ενδιαφερόμενης Εταιρείας (καναδικών κυρίως συμφερόντων) θα μελετήσει από κοινού τα συμβόλαια με τους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας. Από Δευτέρας θα υπάρξει οριστική κατάληξη, ενώ στο Δ.Σ. των ερυθρόλευκων επικρατεί αισιοδοξία ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Επίσης αρκετά μέλη της διοίκησης θεωρούν ότι είναι απίθανο να μην καταλήξει θετικά το όλο θέμα.

Στην αυριανή (29/11) Γενική Συνέλευση (18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου-Λάρνακας), θα παίξει σημαντικό ρόλο και η άποψη των μελών του Δ.Σ. για το πιο πάνω θέμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ