aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣοβαρές απώλειες ενόψει Σαλαμίνας, αγωνία για Ντούρις, Πράνιτς και Λαβόρδε

Σοβαρές απώλειες ενόψει Σαλαμίνας, αγωνία για Ντούρις, Πράνιτς και Λαβόρδε

Απαγορευτικό αριθμό καρτών συμπλήρωσαν οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, έτσι αμφότεροι θα απουσιάσουν από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα την επόμενη αγωνιστική.

Πρόκειται για δυο πολύ μεγάλες απουσίες για τον Στρέπελ, ο οποίος θα αναγκαστεί να αλλάξει πολλά στην ομάδα του. Λογικά φανέλα βασικού θα πάρει ο Σωτηρίου και δίπλα του θα βρεθεί ένας εκ των Κάτσαρ, Αρτυματάς, Βίκτορ ή Στρούνα. Είναι νωρίς ακόμη να βγουν συμπεράσματα μιας και θα φανεί και από το τι θα κάνει στις προπονήσεις ο Ολλανδός τεχνικός. Οι απουσίες των έμπειρων αμυντικών είναι ένα στοίχημα για την ομάδα, έτσι ώστε να βρει τις λύσεις και να μείνει ανεπηρέαστη.

Αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων έγινε ο Ρικάρδο Λαβόρδε απέναντι στον Απόλλωνα, όμως εκ πρώτης δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Επειδή όμως ο Κολομβιανός έχει ένα θέμα με τους τραυματισμούς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος κατά πόσο θα είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μετά τις πρώτες δυο προπονήσεις της βδομάδας. Αναμονή και για τον Πράνιτς, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα κριθεί και αυτός τις επόμενες μέρες. Η δική του παρουσία θα είναι σημαντική μιας και υπάρχουν ήδη προβλήματα στην ομάδα.

Εξάλλου, από ιατρικές εξετάσεις θα περάσει εντός της ημέρας ο Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος επιθετικός ο οποίος σκόραρε και τα δυο τέρματα της Ανόρθωσης απέναντι στον Απόλλωνα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αισθάνεται ενοχλήσεις και θα περάσει από MRI για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος. Εκ πρώτης δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, όμως είναι αμφίβολος ενόψει της επόμενης αναμέτρησης της «Κυρίας». Μέσα από τις εξετάσεις που θα περάσει θα διαφανεί σε μεγάλο βαθμό αν θα προλάβει ή όχι. Θα είναι κρίμα πάντως για την ομάδα της Αμμοχώστου να μην τον έχει τώρα που έχει πάρει τα πάνω του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ