aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣούτσεκ… τετραετίας στη Γιουέστ Χαμ

Σούτσεκ… τετραετίας στη Γιουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ απέκτησε με «μόνιμη» μεταγραφή τον Τσέχο Τόμας Σούτσεκ από τη Σλάβια Πράγας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος του Λονδίνου.

Ο παίκτης έπαιζε δανεικός στη Γουέστ Χαμ από τον Ιανουάριο και, αφού έπεισε με την απόδοσή του, του προτάθηκε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο και υπέγραψε, χωρίς να γίνει γνωστό το οικονομικό μέρος της συμφωνίας.

Πάντως, τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα «σφυριά» κατέβαλαν 19 εκατομμύρια λίρες στους Τσέχους για τον 25χρονο αμυντικό μέσο, που έχει 25 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

«Είμαι χαρούμενος που ο Τόμας υπέγραψε το μόνιμο συμβόλαιό του και θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια στο σύλλογο», δήλωσε ο προπονητής του Ντέιβιντ Μόγες.

«Όταν ήλθα εδώ, μιλήσαμε με την διοίκηση για την ανάγκη ενός ακόμη παίκτη στη μεσαία γραμμή για να μας βοηθήσει και νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή λύση για εμάς. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί με πολύ καλές φυσικές δυνατότητες. Έχει επίσης σημειώσει μερικά πολύ σημαντικά γκολ για εμάς, εναντίον της Τσέλσι, της Νιουκάστλ και της Γουότφορντ», πρόσθεσε ο Μόγες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ