aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σούπερ» Σλούκας μεγάλο διπλό για Φενέρ

«Σούπερ» Σλούκας μεγάλο διπλό για Φενέρ

Τρίτο ματς, τρίτη νίκη για την Φενέρμπαχτσε! Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε την Ζαλγκίρις να παίρνει προβάδισμα οκτώ πόντων στο ημίχρονο (42-34), όμως στο δεύτερο μέρος άλλαξε την εικόνα του ματς, ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και έφτασε σε δύσκολο «διπλό» (82-75). Μεγάλη εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα, που μέτρησε 20 πόντους με 3/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 2/2 βολές, μαζί με 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Η Ζαλγκίρις ξεκίνησε δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 7 πόντους (25-18), έχοντας σε… πρώτο πλάνο τους Νέιτ Ουόλτερς και Μπράντον Ντέιβις. Το συγκεκριμένο δίδυμο έκανε την διαφορά και στη δεύτερη περίοδο, με τους πρωταθλητές Λιθουανίας να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας προβάδισμα οκτώ πόντων (42-34).

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο μέρος. Η Φενέρ βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της και την αμυντική της συμπεριφορά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει στους τέσσερις (57-53) στο 30ο λεπτό. Αυτή πάντως ήταν μόνο η… αρχή για τους Τούρκους, που κυριάρχησαν απόλυτα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το επιμέρους σκορ (29-18) είναι ενδεικτικό της διαφοράς των δύο ομάδων στα κρίσιμα, με την Φενέρ να κάνει το «3 στα 3» και να παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Regular Season της Euroleague.

Δεκάλεπτα: 25-18, 42-34, 57-53, 75-82

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ