aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣούπερ πρεμιέρα για Γαλατά (vid)

Σούπερ πρεμιέρα για Γαλατά (vid)

Εντυπωσιακή η Γαλατά στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο, διέλυσε με 3-0 την πρωταθλήτρια Ρωσίας κι έδειξε τις άγριες διαθέσεις της. Εξαιρετικοί οι Τούρκοι, εκμεταλλεύθηκαν τα πολλά λάθη της Λοκομοτίβ. Αποβλήθηκε στο 87′ ο Ντιαγέ.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Τερίμ, αφού στο 9ο λεπτό ο Γκάρι Ροδρίγκες με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Λοκομοτίβ Μόσχας προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δυο καλές ευκαιρίες με Φαρφάν και Φερνάντες. Οι Τούρκοι ισορρόπησαν, ο Ντιαγέ ήταν εξαιρετικός κι έκανε δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου. Στο 67′ ήρθε το δεύτερο τέρμα, ο Ντερντίγιοκ ανέλαβε το φάουλ και με ιδανική εκτέλεση πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν, αλλά τα κενά ήταν πολλά και ο Ακμπάμπα έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ.

Στο 87ο λεπτό ο Ντιαγέ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και θα χάσει το ματς στο Οπόρτο. Το τρίτο τέρμα ήρθε στις καθυστερήσεις, τραγικό λάθος στο κέντρο, ο Γκιγιέρμε ανέτρεψε τον Ακμπάμπα και ο Σελτσούκ Ινάν από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 3-0!

4ος Ομιλος
1. Γαλατασαράι 3 (3-0)
2. Πόρτο 1 (1-1)
3. Σάλκε 1 (1-1)
4. Λοκομοτίβ Μ. 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική 3/10
Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε
Πόρτο – Γαλατασαράι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ