aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣουηδία – Euro 2020: Με Μπεργκ η 26μελής αποστολή (pic)

Σουηδία – Euro 2020: Με Μπεργκ η 26μελής αποστολή (pic)

Απόντος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο αρχηγός Μάρκους Μπεργκ θα είναι ο βασικός φορ που θα καθοδηγήσει με την εμπειρία του την εθνική Σουηδίας στο επερχόμενο Euro, όντας ανάμεσα στους 26 εκλεκτούς που ανακοίνωσε ο Γιάνε Άντερσον.

Έτοιμος για την 3η σερί μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο και το δεύτερο σερί Euro της καριέρας του είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού και κάπτεν της εθνικής Σουηδίας, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ από τη νέα σεζόν, συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γιάνε Άντερσον και την 26μελή αποστολή των Σκανδιναβών για το προσεχές Euro και με δεδομένη την απουσία του τραυματία, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θα είναι εκείνος που θα βοηθήσει με την εμπειρία του τη γραμμή κρούσης της «Blagult».

Στην αποστολή ξεχωρίζουν οι παρουσίες του Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), του Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), του Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), αλλά και του άλλοτε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ