aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣουάρεζ: «Δεν μπορεί να μας σώζει κάθε φορά ο Μέσι»

Σουάρεζ: «Δεν μπορεί να μας σώζει κάθε φορά ο Μέσι»

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν τα παιχνίδια της Μπαρσελόνα πάνε να «στραβώσουν» όλοι ψάχνουν τον Λιονέλ Μέσι για να δώσει τη λύση.

Αυτό είναι λογικό όταν μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του αθλήματος, αλλά κάποιες φορές και ο Αργεντινός δεν έχει τις κατάλληλες βοήθειες. Τον τελευταίο καιρό η Μπαρσελόνα δεν δείχνει να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις προσπάθειες του «Λέο» με τα γκολ και τις ασίστ του, οι γκέλες έρχονται η μια μετά την άλλη.

Μετά την νέα βαθμολογική απώλεια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Λουίς Σουάρες δεν έψαξε για δικαιολογίες και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο τον Μέσι. «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα, έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει στα τελευταία τρία ματς. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ