aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣουάρες - Γιορέντε: Η Ατλέτικο έχει και τον πρώτο σκόρερ και τον πρώτο δημιουργό!

Σουάρες – Γιορέντε: Η Ατλέτικο έχει και τον πρώτο σκόρερ και τον πρώτο δημιουργό!

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να κάνει… χαμό στην πρώτη του σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να έχει μετατρέψει την ομάδα σε διαφαινόμενη Πρωταθλήτρια, όμως, έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο και ο Μάρκος Γιορέντε!

Οι «ροχιμπλάνκος» μπορεί να έμειναν στο 2-2 απέναντι στη Θέλτα στο Βίγκο το βράδυ της Δευτέρας, μπορεί ο Σουάρες με δυο γκολ να έφτασε συνολικά στα 16 για το φετινό πρωτάθλημα ξεπερνώντας και την επίδοση του Κριστιάνο από το 2009-2010, όμως, αξίζουν credits και στον φετινό κορυφαίο δημιουργό.

Αυτός είναι ο Μάρκος Γιορέντε που αυτή τη στιγμή έχει καταγράψει τις περισσότερες ασίστ από κάθε άλλον στη φετινή LaLiga και πέρα από τα δικά του 6 τέρματα που έχει πάρει η Ατλέτικο, έχει φτιάξει ισάριθμες φορές γκολ για τους συμπαίκτες του.

Μαζί με τον Λουίς Σουάρες οδηγούν το σύνολο του Σιμεόνε προς την μεγάλη επιστροφή στην κορυφή, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να έχει μετρήσει 16 γκολ σε 22 προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάθε 80 λεπτά αγώνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ