aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΣουάρες: «Γιατί τόση κακία με τον Μέσι;»

Σουάρες: «Γιατί τόση κακία με τον Μέσι;»

Ο Λουίς Σουάρες υπερασπίστηκε τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, για το θέμα της διαρροής των όρων του συμβολαίου του και απόρησε με την κακία που μπορεί να βγάλει κάποιος για τον Αργεντινό ηγέτη της Μπαρτσελόνα…

Ο νυν στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης που φαίνεται ότι οδηγεί την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προς την κατάκτηση του τίτλου, «πονάει» για τον κολλητό του και φυσικά θα γνωρίζει πολλά περισσότερα απ’ οποιονδήποτε άλλον, αφού οι δυο τους λένε τα πάντα και θα έχουν μιλήσει και για την πρόσφατη υπόθεση με το συμβόλαιο.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να γίνει τόσο κακός και να βγάλει τόση κακία για κάτι που είναι καθαρά πολύ προσωπικό για έναν ποδοσφαιριστή.

Δεν βρίσκω κανέναν λόγο και καμία ουσία να το κάνει κάποιος αυτό που συνέβη με το συμβόλαιο. Είναι κάτι τρομερά προσωπικό που συμφωνήθηκε ανάμεσα στον Λίο και την ομάδα του.

Προφανώς κανείς παίκτης δεν είναι πάνω από τον σύλλογο, όμως, ο Μέσι έχει δώσει στην Μπαρτσελόνα όσα κανένας άλλος στα χρονικά» είπε ο Λουίς Σουάρες στην εκπομπή «Transistor» του Onda Cero.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ