aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣωτήρας Μέσι, έστειλε την Αργεντινή στο Μουντιάλ

Σωτήρας Μέσι, έστειλε την Αργεντινή στο Μουντιάλ

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει στο 38ο δευτερόλεπτο σε ένα ματς που «καιγόταν» για τη νίκη; Η Αργεντινή όχι απλώς κέρδισε, αλλά εξασφάλισε απευθείας τη συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ και μάλιστα ως τρίτη (!) νικώντας με 3-1 τον Ισημερινό στο Κίτο. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μέχρι το 20’ είχε ανατρέψει το σκορ ολοκληρώνοντας την επική του εμφάνιση με χατ-τρικ στο 62’.


Η αδιάφορη Βραζιλία έκανε το καθήκον της νικώντας με 3-0 τη Χιλή που έμεινε εκτός Μουντιάλ, καθώς το Περού απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Κολομβία και πήρε την πέμπτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τη Νέα Ζηλανδία (διεκδικώντας την πρώτη παρουσία σε Μουντιάλ από το 1982), με την παρέα του Χάμες Ροντρίγκες να τερματίζει τέταρτη.



Η Ουρουγουάη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ συνέτριψε 4-2 τη Βολιβία με δύο γκολ του Λουίς Σουάρες και προκρίθηκε ως δεύτερη, ενώ η Παραγουάη απώλεσε και την τελευταία της ελπίδα για μπαράζ χάνοντας στην έδρα της από την ουραγό Βενεζουέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ