aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σώθηκε» στο Βελιγράδι η Πλζεν

«Σώθηκε» στο Βελιγράδι η Πλζεν

Η Παρτιζάν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Πλζεν στο Βελιγράδι στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Europa League, με τους Τσέχους να ισοφαρίζουν στο 81′ και τις δύο ομάδες να αφήνουν «ανοιχτούς» λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Οι Σέρβοι ήταν ανώτεροι και έχασαν ευκαιρίες και ενώ κατάφεραν να προνοηθούν τον Ταουβάμπα, πλήρωσαν μία αμυντική αδράνεια τους.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν σχετικά χαλαρά και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στις αντίπαλες εστίες. Σιγά σιγά, οι Σέρβοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και άρχισαν να πιέζουν την εστία των Τσέχων και έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο. Με άλλες δύο ευκαιρίες της Παρτιζάν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, φάνηκε πως δε θα είχαμε πολλά γκολ στην επανάληψη.

Οι Σέρβοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισαν να πιέζουν «ασφυκτικά» την εστία των Τσέχων. Έτσι, στο 58΄ο Βουλίσεβιτς σέντραρε από τα δεξιά και μετά την απόκρουση ενός αμυντικού της Πλζεν ο Ταουβάμπα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, όμως δεν δημιούργησαν κάποια καλή φάση, πλην αυτής του 80′ με τον Παντιτς.

Έτσι, η Πλζεν εκμεταλλεύτηκε μία αμυντική αδράνεια και έκανε το 1-1 στο 81′ με το πλασέ του Ρέζνικ ύστερα από την μπαλιά του Κρμέντσικ. Η αποβολή του Μίτροβιτς στο 85′ με δεύτερη κίτρινη έφερε την Πλζεν μπροστά να πιέζει για το δεύτερο γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ