aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣώθηκε στο φινάλε η Σερβία! (video)

Σώθηκε στο φινάλε η Σερβία! (video)

Στο 84’ ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε το σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και η Σερβία… εξαργύρωσε την τύχη της ισοφαρίζοντας δύο λεπτά αργότερα για να φύγει με τον βαθμό (1-1) από το Κάρντιφ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ για ακόμα ένα ματς της εθνικής ομάδας ήταν εκεί. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της. Στο 30’ άνοιξε το σκορ. Έστω και αν η φάση ξεκίνησε από λάθος των φιλοξενούμενων. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης στο 84’ θα μπορούσε να «τελειώσει» το ματς, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η Σερβία έμεινε ζωντανή και δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο οποίος χάρισε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Ήταν ένα ματς στο οποίο οι Ουαλοί ήταν συνολικά καλύτεροι. Προηγήθηκαν με τον Μπέιλ στο 30’ μετά από κλέψιμο και γύρισμα του Ρόμπσον – Κανού, προστάτευσαν εξαιρετικά τα μετόπισθεν και ήταν αυτοί που έδειχναν πιο απειλητικοί. Το ματς κυλούσε, όπως το ήθελαν. Μια ευκαιρία έψαχναν για να το «τελειώσουν». Και παρουσιάστηκε στο 84’. Ο Μπέιλ έκανε το σουτ, όμως, η τύχη του γύρισε την πλάτη. Η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο 86’ ο (εξαφανισμένος ως εκείνο το σημείο) Μίτροβιτς με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1. Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με… κοκορομαχίες και κίτρινες. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και τους Σέρβους να «κλέβουν» τον βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ