aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Σώθηκε» στις καθυστερήσεις η Μπέτις

«Σώθηκε» στις καθυστερήσεις η Μπέτις

Στις αρχές Απριλίου και μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ, η Μπέτις βρισκόταν σε τροχιά Ευρώπης. Πλέον, στο τέλος του μήνα, η ομάδα της Ανδαλουσίας επί της ουσίας είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Ακολούθησαν τρεις σερί ήττες και στο ματς με την Εσπανιόλ ήρθε… κατάφατσα με άλλη μια. Τελικά, ήρθε το γκολ του Φεντάλ στο 94’, που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί (1-1), ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, που βρίσκονται πλέον στο -8 από την τελευταία θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τρεις στροφές πριν το φινάλε της Λα Λίγκα.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την κατοχή και να δημιουργήσουν στις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, αλλά οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες. Η Εσπανιόλ ευτύχησε να προηγηθεί στο 37’, μετά από τραγικό λάθος του Κανάλες, που έκανε πάσα στον Ιγκλέσιας. Ο δεύτερος σούταρε, με τον Μαντί να διώχνει με υπερένταση πάνω στη γραμμή, όμως, ήρθε ο επερχόμενος Νταρντέρ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53’ η Μπέτις έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Κανάλες, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μετά από σέντρα του Μαντί, αλλά η κεφαλιά που έκανε ήταν εντελώς άστοχη. Έξι λεπτά αργότερα, η Εσπανιόλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ιγκλέσιας, αλλά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Τελικά, η λύτρωση ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Φεντάλ, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έγραψε το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ