aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣώθηκε στα... χασομέρια η Σοσιεδάδ, αυτοκτονία για Άλκμααρ!

Σώθηκε στα… χασομέρια η Σοσιεδάδ, αυτοκτονία για Άλκμααρ!

Σώθηκε στα… χασομέρια η Σοσιεδάδ!

Η Σοσιεδάδ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν πτοήθηκε και βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις παίρνοντας τον βαθμό στην έδρα της Νάπολι (1-1) και μαζί οι δυο τους την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, έπρεπε να… αυτοκτονήσει στην Κροατία η Άλκμααρ, που γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Ριέκα με 2-1 και έμεινε τρίτη και εκτός συνέχειας!

Νάπολι – Σοσιεδάδ 1-1

Το πάνω χέρι είχε από το ξεκίνημα η Σοσιεδάδ, που έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη αλλά είτε ο Οσπίνα είτε η αστοχία τους δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα στο ματς. Το… μονότερμα συνεχιζόταν στο πρώτο μέρος, η Σοσιεδάδ είχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά η Νάπολι κατάφερε να χτυπήσει στην κόντρα-επίθεση με τον Ζιελίνσκι να βρίσκει το γκολ με σουτάρα στην κίνηση στο 34ο λεπτό.

Το γκολ αυτό έδινε προβάδισμα στη Νάπολι τόσο για την πρόκριση και την πρωτιά, ενώ την ίδια ώρα έβαζε σε περιπέτειες την Σοσιεδάδ αφού την ίδια ώρα το Ριέκα-Άλκμααρ ήταν στο 0-0 και οι Ολλανδοί περνούσαν! Η Σοσιεδάδ συνέχιζε να πιέζει, είχε κλείσει την Νάπολι στα καρέ της αλλά αδυνατούσε να σκοράρει. Τελικά, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και πήρε την πρόκριση αφού ο Γουίλιαν Ζοσέ ισοφάρισε σε 1-1 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα, πήρε την πρόκριση ως δεύτερη.

Ριέκα – Άλκμααρ 2-1

Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα… ματάκια της η Άλκμααρ! Παρότι ήταν ανώτερη, είχε φτιάξει ένα κάρο ευκαιρίες και μπορούσε με νίκη να περάσει, αφού η Σοσιεδάδ είχε κολλήσει στο 1-1 με τη Νάπολι. Ωστόσο, τα έκανε όλα χάλια!

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η Ριέκα ήταν αυτή που αιφνιδίασε τους Ολλανδούς στο 51ο λεπτό όταν ο Αντριγιάσεβιτς έδωσε την ασίστ στον Μέναλο για το 1-0. Στα… καπάκια, όμως, και μετά από έξι λεπτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Στενγκς να μοιράζει στον Βάινταλ το 1-1. Η Άλκμααρ κάθισε στο 1-1 που την βόλευε και την πάτησε σαν πρωτάρα, αφού αρχικά έμεινε με δέκα παίκτες και στις καθυστερήσεις είδε τον Τόμετσακ να γράφει το 2-1, να χαρίζει στους Κροάτες μια τεράστια νίκη και να… τεζάρει τους Ολλανδούς που έμειναν εκτός Ευρώπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ