aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣώθηκε και... βλέπει Ευρώπη η Άιντραχτ, η Βέρντερ… καίγεται!

Σώθηκε και… βλέπει Ευρώπη η Άιντραχτ, η Βέρντερ… καίγεται!

H Άιντραχτ Φρανκφούρτης σοβαρεύτηκε στην επανάληψη και διέλυσε την Βέρντερ Βρέμης (0-3), η οποία πέταξε λευκή πετσέτα μόλις δέχθηκε το πρώτο τέρμα.

Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο. Για μία ώρα, η Βέρντερ Βρέμης στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο, όμως από την στιγμή που η καλοζυγισμένη κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα έκανε το 0-1 (61’), οι γηπεδούχοι διέλυσαν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά φέτος το μηδέν εκτός έδρας και με το 0-3, ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή, αφήνοντας την Βέρντερ Βρέμης στο χείλος του γκρεμού και την προτελευταία θέση.

Παρά το τελικό 0-3, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, μάλιστα είχαν δύο μεγάλες στιγμές με Κλάασεν (15’) και Σέλκε (23’) να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη, η Φρανκφούρτη σοβαρεύτηκε, βρήκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και τελείωσε το ματς. Το 4ο γκολ μετά την διακοπή από τον Αντρέ Σίλβα (61’) άνοιξε τον χορό των γκολ, με το σκορ να ξεφεύγει με την είσοδο στο παιχνίδι του Ιλσάνκερ.

Ο Αυστριακός μέσος βρήκε δίχτυα δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 90’) και η Φρανκφούρτη με το 0-3 βρήκε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη της για τη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ