aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαSOS η Γιουβέντους και τρέλα στη Νάπολι! (videos)

SOS η Γιουβέντους και τρέλα στη Νάπολι! (videos)

Κάζο… ολκής για την τραγική Γιουβέντους! Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι -για τον οποίο αρχίζει να αυξάνεται επικίνδυνα η μουρμούρα στο Τορίνο…- δεν «κατέβηκε» ποτέ στη Γένοβα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 3-2 από την εντυπωσιακή Σαμπντόρια, στην αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική στη Serie A! Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο «βαρύ» για τη «Γηραιά Κυρία» (ως το 90′ ψάχναμε την πιο μεγάλη ήττα της), αλλά… ξύπνησε και σκόραρε στις καθυστερήσεις (91′ και 93′), όμως ήταν, πια, αργά, για να πάρει κάτι από το «Λουίτζι Φεράρις». Το οποίο, άλλωστε, δεν δικαιούταν, σε καμία περίπτωση!

Τη δεύτερη ήττα των «μπιανκονέρι» στο πρωτάθλημα, εξάλλου, πανηγυρίζουν, όπως είναι φυσικό και στη Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέι» βρίσκονται, πλέον, στο +4 από τη «Γιούβε», στην κορυφή της βαθμολογίας! Όσο για την εκπληκτική, φέτος, Σαμπντόρια, έφτασε τους 26 βαθμούς και πλησίασε στον… πόντο την 4η Λάτσιο! Πάντως, η «Σαμπ» είχε και εξαιρετικά ποσοστά… ευστοχίας απέναντι στους Τορινέζους, αφού, στις πρώτες τρεις τελικές της στο παιχνίδι, έστειλε ισάριθμες φορές την μπάλα στα δίχτυα του Σέσνι -που πήρε τη θέση του Μπουφόν.

Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ζαπάτα, στο 52′, άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, με τους Τορέιρα (71′) και Φεράρι (79′) να ξεραίνουν τη Γιουβέντους, που έψαχνε να βρει τι τη χτύπησε… Και όταν το βρήκε, ήταν αργά. Ιγκουαΐν (91′) και Ντιμπάλα (94′) γλίτωσαν, τελικά, την ομάδα τους από την πιο βαριά ήττα της εδώ και σχεδόν επτά χρόνια(!), αλλά δεν παύει να είναι μια ήττα, που «αναγκάζει» τη «Γιούβε» να… κυνηγάει για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ιταλία!

Τρομερά πράγματα, τέλος, είχαμε στο Μπενεβέντο-Σασουόλο! Η ουραγός της Serie A, που μετρούσε 12 σερί ήττες, «έσπασε», τελικά, το αρνητικό ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1931(!), καθώς, παρότι ισοφάρισε στο 65′ τους φιλοξενούμενους, δέχθηκε γκολ στο 94′ (1-2) για το απίστευτο «13 στα 13», και ενώ, λίγο πριν, είδε τον Μπεράρντι να αστοχεί σε πέναλτι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ