aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ: «Τα παιδιά περίμεναν να δείξουν την αξία τους»

Σόλσκιερ: «Τα παιδιά περίμεναν να δείξουν την αξία τους»

Ως μια ευκαιρία που περίμεναν οι παίκτες της ομάδας για να δείξουν την αξία τους παρουσίασε το χθεσινό 9-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

«Σίγουρα είχαμε μία πιο εύκολη αποστολή όταν αυτοί έμειναν τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίσεις τις ομάδες όταν αμύνονται με όλους τους παίκτες τους»
, είπε και συνέχισε:

«Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα πολύ καλά, παίζοντας γρήγορα και με πολλούς παίκτες να συνοδεύουν τη δράση. Ήταν μία από αυτές τις εμφανίσεις που κάνεις μερικές φορές και τις απολαμβάνεις. Είμαι βέβαιος ότι όλοι τη απόλαυσαν φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα παιδιά περίμεναν μια ευκαιρία να δείξουν τη μαγεία τους και απόψε ήταν η νύχτα που θα μπόρεσαν να διασκεδάσουν. Ο καλύτερος; Σκέφτομαι την εμφάνιση όλων. Όταν η Σαουθάμπτον σκόραρε, παρόλο που ήταν οφσάιντ, μας ξύπνησε και τελειώσαμε το παιχνίδι πολύ δυνατά», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ