aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ για Πογκμπά: «Δεν έχουμε πρόταση, δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας»

Σόλσκιερ για Πογκμπά: «Δεν έχουμε πρόταση, δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας»

Ενώπιον των δημοσιογράφων βρέθηκε για πρώτη φορά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Αυστραλία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ο Νορβηγός αφορούσε το μέλλον του Πολ Πογκμπά, τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας και επιπλέον δεν υπάρχει και καμία πρόταση για την πώλησή του.

«Έχει υπάρξει μεγάλη συζήτηση και σπέκουλα, για πολλούς από τους παίκτες μας. Για μένα, είναι μια συνηθισμένη δουλειά. Όταν είσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιμένεις τέτοια πράγματα την περίοδο του καλοκαιριού. Έχω μιλήσει στον Πογκμπά, στον Λουκάκου, στον Ράσφορντ, στον Λίνγκαρντ και από όσο γνωρίζω δεν έχουμε πρόταση για κάποιον παίκτη μας. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε.

Το θέμα του Πογκμπά, είναι δημοφιλές στα μίντια. Είναι μεγάλος επαγγελματίας, δεν είχα ποτέ προβλήματα μαζί του. Ποτέ δεν έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας, πάντα δίνει το καλύτερο. Ο μάνατζερ μπορούν να μιλούν όλη την ώρα, δεν έχουμε καμία πρόταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ