aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ: «Δύσκολα να προλάβουμε τη Σίτι»

Σόλσκιερ: «Δύσκολα να προλάβουμε τη Σίτι»

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σίτι στο «Έτιχαντ» (0-2) μείωσε στους 11 τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν θεωρεί πως η ομάδα του έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να καλύψει το χάσμα στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν.

«Κάναμε απλά μία νίκη, δυστυχώς η Σίτι βρίσκεται πολύ μπροστά στην βαθμολογία για να την φτάσουμε, μπορεί να το καταφέραμε πέρυσι με την Λέστερ που ήταν 15 βαθμούς μπροστά αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Παίξαμε εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας, καταφέραμε και επικρατήσαμε με σκορ 0-2 με έναν ακόμη αγώνα να κρατάμε μηδέν παθητικό, που είναι κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Επικρατεί στην ομάδα μια πολύ θετική αύρα και με αυτή συνεχίζουμε, θέλουμε να παίζουμε σε υψηλή ένταση, αλλά και να αμυνόμαστε καλά για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα οποιαδήποτε κενά που θα δημιουργηθούν στην αντίπαλη άμυνα», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ