aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣόλσκιερ: «Δεν υπάρχει πλέον συμβόλαιο με τη Μόλντε»!

Σόλσκιερ: «Δεν υπάρχει πλέον συμβόλαιο με τη Μόλντε»!

Τις φήμες ότι δεν έχει πλέον συμβόλαιο σε ισχύ με την πρώην ομάδα του, τη Μόλντε, επιβεβαίωσε ο νυν τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την… μονιμοποίησή στο «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Νορβηγός προπονητής αντικατέστησε τον Δεκέμβριο τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τις αρχικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην μέχρι πρότινος ομάδα του Μόλντε, καθώς στους «κόκκινους διαβόλους υπολογιζόταν ως προσωρινή λύση.

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της Μόλντε Όιστειν Νίρλαντ είχε δηλώσει τότε ότι: «Είμαστε χαρούμενοι που θα δανείσουμε τον προπονητή μας στην Γιουνάιτεντ».

Την περασμένη εβδομάδα ο Νίρλαντ τόνισε ότι ο Σόλσκιερ θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην Αγγλία και είχε εκφράσει την ελπίδα του να τον δει ξανά στη Νορβηγία. Ωστόσο ο ίδιος ο παλαίμαχος επιθετικός ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει συμφωνία σε ισχύ. Νομίζω ότι το πρώην συμβόλαιο έληξε και τώρα βρίσκομαι στα χέρια της Γιουνάιτεντ. Ίσως χρειαστώ νέο συμβόλαιο στην Μόλντε».

Πάντως είναι σίγουρο ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να έχει δυο παράλληλα συμβόλαια. Υπενθυμίζεται ότι ο Σόλσκιερ, λίγο πριν αποχωρήσει για την Γιουνάιτεντ είχε ανανεώσει την συνεργασία του με τους Νορβηγούς για ακόμα τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ